گفتگو با اعضای هیات علمی دانشگاه یزد درباره انقلاب اسلامی _ قسمت 2
ماهیت استقلال طلبانه انقلاب اسلامی
دکتر حسین ابویی عضو هیات علمی دانشکده الهیات دانشگاه یزد به مناسبت دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی گفت: مبارزات امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی از سال 1342 با رژیم طاغوت در راستای بازگشت استقلال و عزت به ملت مسلمان ایران و احیای ارزش های اسلامی بود که سر انجام در 22 بهمن 1357 به ثمر نشست و رژیم دست نشانده و فاسد پهلوی ساقط شد و نظام جمهوری اسلامی با رأی 2/98 درصد مردم جایگزین آن شد.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی نظامی است که شعار های اولیه آن استقلال،آزادی و جمهوری اسلامی بود و در سیاست خارجی عدم وابستگی به شرق و غرب همراه با تعامل مثبت و احترام متقابل به سایر دولت ها و ملت ها و شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی را سرلوحه کار خود قرار داد و خود مستقلا برای خود تصمیم می گرفت.
عضوهیئت علمی گروه فقه و حقوق اسلامی با اشاره به اینکه امروز با گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی، این نظام به دوران بلوغ و نشاط خود رسیده است افزود: با رهبری های داهیانه امام راحل عظیم الشأن و مقام معظم رهبری همان آرمان ها پیگیری و این کشور از مصرف کننده صرف محصولات لوکس غربی به کشوری پیشرو در علم و فناوری تبدیل شده و رتبه اول سرعت پیشرفت علمی جهان را دارا است.
به گفته وی در صنایع دفاعی، سلول های بنیادی ، نانو تکنولوژی گام های حیرت آوری برداشته ایم و حتی فکر حمله نظامی دشمن به کشور را از سرش دور کرده ایم ولی در عین حال دشمنِ از در بیرون شده در فکر نفوذ و ورود از پنجره به کشور است و رویای غارت منابع طبیعی و تسلط دوباره به این کشور را در سر دارد ولی نه با جنگ سخت و حمله نظامی بلکه این بار با جنگ نرم و ترویج فرهنگ برهنگی و بی بند وباری و جلوگیری از پیشرفتهای علمی ما ، قصد فروپاشی انقلاب از درون را در سر می پروراند و پروژه اندلسیزه کردن نظام را دنبال می کند تا کاری را که با هشت سال جنگ تحمیلی و تحریم ها نتوانسته است انجام دهد از طریق تهاجم فرهنگی به آن هدف برسد.
دکتر ابویی تصریح کرد: ترویج سیاستهای کاهش رشد جمعیت ، اجرای سند 2030 و امثال آن در ایران از اهداف استراتژیک مبارزه نرم با انقلاب اسلامی ایران است که باید در مقابل این سیاستهای دول استعماری و دشمنان خارجی بصیرت لازم را حفظ کرد و اجازه نفوذ به دشمن زخم خورده از انقلاب اسلامی را نداد .
نگاه مقایسه ای با تکیه بر دستاوردها نشان دهنده عظمت انقلاب اسلامی
دکتر اکبر غفوری عضو هیئت علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه یزد رویکرد مقایسه ای با تکیه بر دستاوردهای انقلاب اسلامی را تبیین کننده عظمت انقلاب اسلامی دانست.

وی گفت: انقلاب اسلامی دستاوردهای متعددی برای ایران در دوران پس از انقلاب به ارمغان آورده که به صورت محسوسی این دوران را نسبت به دوران ماقبل خود متمایز کرده و بیانگر نقش خودباوری و اتکاء به نیروهای بومی در توسعه و آبادانی کشور است.
وی ادامه داد: در حوزه صنعت رتبه جهانی ایران در حال حاضر 19 است در حالیکه در دوران پیش از انقلاب ایران در جهان جایگاه 64 را کسب کرده بود. رتبه نظامی با احتساب سپاه و بسیج ۶ و بدون محاسبه سپاه و بسیج ۱۳ است در حالیکه قبل از انقلاب ایران ارتشی کاملا وابسته و در خدمت منافع بیگانگان با حضور نزدیک به ۵۰ هزار مستشار آمریکایی را در اختیار داشت.
وی ادامه داد: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران از نظر پزشکی رتبه دهم را در جهان دارد در حالیکه در قبل از انقلاب رتبه ایران چهل و سوم بود، در کشاورزی نیز در حال حاضر 10 و پیش از انقلاب 30 بوده است و این به معنای توان تولید مواد غذایی برای 33 روز در ایران پیش از انقلاب بوده است.
وی با اشاره به اینکه سایر حوزه ها و شاخص ها در ایران نیز پیشرفت قابل ملاحظه ای در دوران پس از انقلاب به دست آورده اند گفت: چنانچه روحیه انقلابی گری در نسل جوان قوت بگیرد می توان انتظار شتاب بیشتری در امر توسعه و پیشرفت در ایران را داشت زیرا ایرانیان نشان داده اند هرگاه بدون اتکاء به بیگانگان پا در مسیری گذاشته اند موفقیت های زیادی به دست آورده اند.