گردهمایی طلایه داران دیانت و سیاست در استان یزد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد، در آستانه ماه مبارک رمضان گردهمایی طلابه داران دیانت و سیاست با حضور ائمه جمعه و جماعات، مبلغین و مبلغات در جوار تربت پاک سومین شهید محراب برگزار شد.
محمدعلی طالبی، استاندار یزد در این گردهمایی اظهار کرد: در شرایط فعلی کشور، به چنین گردهماییهایی که بتواند دلها را به هم نزدیک کند و جهت گیریهای مناسبی را برای خدمت به جامعه برای همه ما مشخص کند، نیازمندیم.
استاندار یزد روحانیت را یکی از معتمدترین قشرهای اجتماعی در بین مردم دانست و ادامه داد: شایسته است علما و مبلغان دینی به عنوان افرادی که تریبونهای مختلفی را در سطح جامعه دارند، اعتماد مردم و همه نیروهای انقلاب به نظام و ساختارهای آن را افزایش دهند.
طالبی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصت بسیار خوبی برای ارتباط بیشتر و نزدیکتر با مردم دانست و بیان کرد: چیزی که امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم، افزایش اعتماد عمومی به نظام و ساختارهای آن است زیرا همه تلاش دشمنان بر کاهش این اعتماد متمرکز شده و باید همه ما در جهت تقویت ارتباط مردم با نظام حرکت کنیم.
عالی ترین مقام اجرایی استان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید بدانیم که مسیر حرکتی همه ما باید به سمت تقویت باورهای عمومی جامعه، اعتماد مردم و افزایش سرمایه اجتماعی در جامعه باشد.
وی ادامه داد: لازم است مسیری را در خدمت به مردم انتخاب کنیم که به سمت هم افزایی همه نیروهای انقلاب برای فائق آمدن بر مسائل و مشکلات کشور باشد.
در ابتدای این گردهمایی حجت الاسلام سید محمد شریف حسینی کوهستانی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد، ضمن عرض خیرمقدم به شرکت کنندگان در این همایش با گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری گفت: شخصیت آن شهید والا مقام نیازی به توضیح ندارد و می توان با مطالعه کتب به جایگاه علمی و معنوی ایشان پی برد.
حسینی کوهستانی با گرامیداشت مقام معلم گفت: نقش معلمان در جامعه بر هیچ کس پوشیده نیست و پاسداشت مقام آن عزیزان وظیفه ای همگانی است.
وی به برگزاری گردهمایی طلایه دارن دیانت و سیات در آستانه ماه مبارک رمضان به عنوان انتخابی برای این گردهمایی اشاره کرد و افزود: در آیات و رویات ما دین از سیاست جدا نیست و نمی توان در پرداختن به مسائل اجتماعی نسبت به مسائل دینی و سیاسی بی توجه بود.
حسینی کوهستانی با اشاره به قرار گرفتن درآستانه ماه مبارک رمضان گفت: مبلغین و مبلغات از ظرفیت های موجود ایجاد شده در این ماه برای جذب اقشار مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان به مساجد کمال استفاده را داشته باشند.
وی به صدور بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: این بیانیه به عنوان یک سند افتخار و راهبری برای همه ما مهم و راهگشاست.
حسینی کوهستانی با بیان اینکه همه سخنان امام (ره) و قام معظم رهبری ریشه قرآنی روایی دارد گفت: بیاینه گام دوم مستند برای آیات و روایات است و انجام یک کار تحلیلی در این حوزه در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد در پایان گفت: مبلغین و مبلغات نسبت به مطالعه و تحلیل بیانیه گام دوم اهتمام جدی داشته باشند و از فرصت تبلیغی ماه مبارک رمضان جهت آشنایی اقشار مختلف با این بیانیه بهره ببرند.
در ادامه
در پایان این گردهمایی حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، محقق و پژوهشگر حوزههای علمیه کشور در گردهمایی اظهار کرد: بیانیه گام دوم انقلاب پیام اصلی دارد که در سه مقام بیان شده است.
وی ادامه داد: پیام اصلی این بیانیه، تبیین نظریه نظام انقلابی است و در مرحله بعد این نظریه انقلابی در چهار دهه چه دستاوردهایی داشته و در گام دوم چه باید کرد و چه توصیههایی لازم است.
حجتالاسلام خسروپناه افزود: نظریه نظام انقلابی یعنی خودسازی، جامعه پردازی و تمدنسازی که با شعارهای فطری و جهانی انسان یعنی آزادی، اخلاق، معنویت، استقلال، عزت، عقلانیت، برادری و از طریق مردم سالاری دینی محقق میشود.
این محقق حوزههای علمیه کشور با اشاره به دستاوردهای این نظریه در چهار دهه بیان کرد: استقلال کشور و عمل کردن به شعار نه شرقی نه غربی، حفظ امنیت و تمامیت ارضی با وجود توطئههای خارجی، پیشرفت علم و فناوری، توسعه زیرساختهای کشور، معنویت و اخلاق در فضای عمومی، عزت ملی و روابط خارجی، رشد بینش سیاسی مردم و مشارکت آنها، تحقق و گسترش محور مقاومت در منطقه، پایان بخشیدن به انحطاط تاریخی ایران از دستاوردهای این نظریه است.
وی ادامه داد: ایران در این چهل سال روی پای خودش ایستاد و دستاوردها ایران را به یک ملتی مستقل، آزاد، مقتدر، با عزت، متدین، پیشرفته در علم، انباشته از تجربههای گرانبها تبدیل کرده و در این بیانیه هفت توصیه علم و پژوهش، معنویت، اخلاق و اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و سبک زندگی بیان شده است.
خسرپناه امید بخشی به زندگی را از جمله درسهای این بیانیه در بخش تبلیغ بیان کرد و افزود: ائمه جماعات و روحانیون باید در عرصه تبلیغ به مردم امید دهند چراکه یاس هم دین هم دنیا را از انسان میگیرد.
وی اعتدال گویی در توصیف انقلاب، طرح مسائل اجتماعی و بیان راه حلها و مطالبهگری منصفانه از دولت، توجه به شبهات اعتقادی و انحرافی که در جامعه وجود دارد را از دیگر درسهای تبلیغی بیانیه گام دوم برشمرد و گفت: البته در بیانیه گام دوم درسهای دیگری بیان شده که باید مورد توجه قرا گیرد.
این محقق حوزه علمیه بیان کرد: ساختار علمی و آموزشی حوزوی خیلی عمیق است ولی این نظام آموزشی تکمله میخواهد و روسای حوزه باید در این زمینه تلاش کنند.
وی ادامه داد: یک طلبه باید نظامات اجتماعی را بداند لذا باید در ساختار آموزشی آورده شود، پژوهشهای حوزوی باید به سمت نیازهای نظام برود و این یک تکلیف است چرا که نظام به این مسائل اجتماعی نیاز دارد.