شناسه : 153633499
کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال 97تعداد 555 مصوبه داشت
محمد رضا علمدار یزدی گفت: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید درطول سال ۱۳۹۷ تعداد 384 جلسه کارشناسی برگزار کرد که منجر به ابلاغ 555 مصوبه شد.
رییس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان یزد گفت: تعداد 384 جلسه کارشناسی ،37 کمیته تخصصی و 16 کارگروه اصلی در سال گذشته برگزار شده است.
وی افزود: از مجموع مصوبات سال 97، تعداد 88 درصد مربوط به مسائل بانکی ، 4درصد مربوط به مسائل امور مالیاتی، 1 درصد مربوط به مسائل تامین اجتماعی و 1درصد از مصوبات، مشکلات و مسائل مربوط به هزینههای آب، برق، گاز و... را به خود اختصاص داده بود.
علمدار یزدی ادامه داد: همچنین از تعداد پرونده های مطروحه در سال 97 تعداد 19درصد مربوط به صنایع نساجی ، 24درصد مربوط به صنایع شیمیایی و سلولزی ، 16 درصد مربوط به صنایع معدنی، 7 درصد مربوط به صنایع فلزی و برق و 10 درصد مربوط به صنایع غذایی و دارویی بوده است.
آدرس کوتاه :