شناسه : 157669654


مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت:مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.

به گزارش وبدا-یزد- رضا مورکیان با اعلام این خبر افزود: در چند سال اخیر شیوع بیماری تب مالت یا بروسلوز افزایش یافته بطوریکه در سالهای  95،96 و 97 به ترتیب 154،171 و 241 نفر به این بیماری مبتلا شدند و متاسفانه این آمار روند رو به رشد داشته است.وی علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در سالهای اخیر مواردی از قبیل واکسینه نکردن دامها،مشکلات بهداشتی دامداری ها و رشد قارچ گونه لبنیاتی های سنتی اعلام کرد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو خاطر نشان کرد: توسعه لبنیات سنتی،بیشترین درصد آلودگی را در این زمینه به خود اختصاص می دهد.در حال حاضر 300 واحد توزیع مواد لبنی سنتی در استان یزد فعالیت دارند.


آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.