شناسه : 61773089
کارشناس مسئول نظارت بر فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:


دکتر سید حسین امامی اظهار داشت: بر اساس ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی هر گونه اقدام در زمینه فراوری گوشت مورد عرضه اعم از قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز می باشد.
کارشناس مسئول نظارت بر فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:

دکتر سید حسین امامی اظهار داشت: بر اساس ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی هر گونه اقدام در زمینه فراوری گوشت مورد عرضه اعم از قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز می باشد.

وی در خصوص قطعه بندی مرغ گفت: تنها کشتارگاه های صنعتی طیور که دارای شرایط بسته بندی بوده و نیز کارگاه های بسته بندی مجاز با داشتن مسئول فنی بهداشتی می توانند نسبت به قطعه بندی و بسته بندی مرغ اقدام نمایند.

کارشناس مسئول نظارت بر فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد با تاکید بر اینکه قطعه بندی مرغ در مغازه ممنوع بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد افزود: فروش گوشت به خصوص گوشت مرغ و چرخ کرده گوشت قرمز خارج از بسته بندی و بدون شناسنامه به صورت فله ای غیر مجاز بوده و در قصابی ها نیز در صورت درخواست مشتری و در حضور وی گوشت چرخ شده و تحویل داده شود.

امامی در پایان تصریح کرد: باید توجه داشت که بسته بندی به تنهایی ملاک بهداشتی بودن فراورده های خام دامی نیست بلکه بسته بندی باید دارای برچسب کامل مشخصات شامل: کد بهداشتی دامپزشکی، نام واحد، آدرس، نوع محموله، تاریخ تولید و انقضاء باشد.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.